Search results
Search results 1-12 of 12.
Pay2Win sisteminin babası oldu artık bu oyun. Ne denebilir ki...
8.0.2 güncellemesi Rus serverine geldi. Eu serverine tahminen ne zaman gelir ve ne gibi değişiklikler olacak?? Bilgisi olanlar paylaşırsa sevinirim
Oyundan normal bir şekilde çıkış yaptıktan sonra My.com üzerinden tekrar oyuna giriş yapmaya çalıştığımda ''Oyun dosyaları hasarlı'' diyor ve oyun dosyalarının bütünlüğünü doğruluyor. Doğrulama bittikten sonra 2-3 saniyeliğine bir şeyler indiriyor ve ''Oyun başarılı bir şekilde tamir edildi'' gibisinden bir mesaj geliyor. Bu mesajın ardından oyuna girmeye çalıştığım zaman tekrar ve tekrar dosya bütünlemesi yapıyor. Bu sorun 3-4 günde bir başıma geliyor. Neden oluyor veya ne yapınca düzeliyor tam...
Karakter İsmi: HollyKeeper Sunucu: New Frontier Not: Eğer montaj yapmak kurallara dahil değilse fotoğrafın orijinal hali aşağıdadır: Spoiler
Görev kitapçığının dolu olmadığına ve görevi almak için yeterli seviyede olduguna emin misin?
Quoted from "Exarons" Bugün 75 seviye oldum postama yeni ırkta 70 seviye bir karakter başlatabileceğim bir şey geldi.Bende uğraştım 1 günde reenkarne açtım fakat büyücü açacağıma yanlışlıkla şifacı açtım.Yetkililerden yardımcı olabilecek var mı acaba?Şifacıyı açalı 10-20 dk oldu bi 20 dk geriye sarıp şifacıyı büyücü yapma şansınız varmıdır gerçekten önemli benim için.Teşekkürler şimdiden Büyük talihsizlik olmuş. Umuyorum ki yetkililer ilgilenecektir.
Gmail hesabıma defalarca ''kodu tekrar gönder'' dememe rağmen aktivasyon kodu gelmiyor. Yöneticiler yardım eder misiniz?
Quoted from "Discotech" Merhabalar, Öneriniz için teşekkür ederim. Bu konuyu haftalık raporlarımıza ekleyeceğiz. Saygılarımla. Asıl ben size teşekkür ederim. Türk oyuncu sayısı eski zamanlara göre bayağı azaldı. Buna rağmen hala bizimle ilgileniyorsunuz. Emeğinize sağlık.
Bildiğiniz üzere bir süre önce Steam, TL ile ödeme yöntemine geçti. Sürekli değişen dolar kurunu 2.5TL sabit olarak ayarladı. Aynı şeyi Allods Online Yönetimi de yapabilir diye düşünüyorum.
Artık açılsaydı şu server...
Aynısını bende arıyorum. 8.0.1 için bir türlü build bulamadım
Oyuna bağlanmakta sıkıntı yaşıyoruz şuan.