Search results
Search results 1-20 of 1,000. There are even more results, please redefine your search.
Merhabalar Steam üzerinden yapılan ödemelerin bir süreliğine mümkün olmayacağını belirtmek isteriz. Steam ödemeleri tekrar etkinleştirildiğinde, sizleri yine haber sayfamız veya forum üzerinden bilgilendireceğiz. Anlayışınız için teşekkür ederiz, Allods Ekibiniz
Merhaba, Ekran görüntüsü ile birlikte 'Destek ' sistemine bildirimde bulunur musun? Kontrol edelim.
Anladım ne demek istediğini. Yine de bir şey değişeceğini sanmıyorum ki aykırı bir durum zaten. Bu kişilerin tercihini kısıtlamak olur. Önerin için teşekkürler.
Merhaba, Savaş alanları tüm sınıflara açık bölgelerdir ve sınırlandırma yapılması sizler için bazı problemleri beraberinde getirir. Sizlerin de bildiği gibi gelen bazı güncellemeler de sınıflarda ki dengeler değişkenlik gösterebiliyor. Kısacası bunun mümkün olacağını sanmıyorum. Tabii ki bunu ileriye dönük konuşmuyorum. İleride yeni bir savaş alanı eklenebilir veya sınıf sınırlandırması getirile de bilir. Not: Açmış olduğumuz Konu başlığı içeriğine uygun olarak düzenlendi.
Neden olmasın? Talep çok olursa bunu düşünebiliriz.
Quoted from "Jaxis" en üstteki beginner seviyedeki postlar kalkmadan benim advanced postlarımın kaldırılmasını kabul etmiyorum. kusura bakmayın. forum denen şey tartışma alanıd Merhaba, Evet Forum tartışma alanıdır ancak birbirinize hakaret edeceğiniz yer değildir. lütfen Forum kurallarını gözden geçiriniz. Silinen Konuları tekrar açmak yasaktır. Diğer oyunculara kişisel saldırılarda bulunmaktan kaçınınız. Üyelere karşı saldırı içeren, alaycı veya kuralları ihlal etmekle itham eden yorumlar, he...
Merhaba arkadaşlar konuyu amacından saptırmayın. Birbirinizle diyaloğa girerken kurduğunuz kelimelere dikkat edin. Kırıcı olmadan devam edelim.
Merhabalar, Buradan destek ekibimizle iletişime geçebilirsin.
Merhaba, Evolution yani ücretsiz sunucuda başlamalısın.
Durumu yetkili departmana bildirdim arkadaşlar. En kısa sürede ilgileneceklerdir.
Merhabalar, Daha detaylı bir şekilde anlatır mısınız. Takas sistemi ile mi alamıyorsunuz ? Nasıl bir hata alıyorsunuz arkadaşlar?
Merhabalar, Farm yaparak seviye atlamaya devam etmen gerekiyor.
Merhabalar, Forum ismini değiştiremezsin.
Merhabalar, Destek ekibinden gelecek olan cevabı lütfen sabırla bekleyin. İşlemlerin ve incelemelerin zaman alacağını unutmayın.
Merhaba, Forum üzerinde inceleme ve işlem yapamıyoruz. Destek sistemine ticket atman gerekiyor.
Merhabalar, Sunucu birleşiminin bizimle bir bağlantısı bulunmamaktadır. Birleşecek olan sunucu Rusya için geçerlidir.
Quoted from "Xdeathfull" tenses hizmetkarının arkasındaki kapının arkasında ne olduğunu hep merak etmişimdir. Bu soruyu sabitlemek lazım aslında
Quoted from "wolfturk" Bu konuyu daha önce de dile getirmiştim ve oyunculardan olumlu destek gelmisti tabi yönetim değerlendirdimi bilemiyorum Yeni başlayanlar için gelen hediyeler bütun oyuncular için gelsin lütfen herkes destek versin 6 yıllık oyunayan biri olarak üzüldüm bu konuya son zamanlarda yönetim olumlu adımlar atıyor bu konuyuda değerlendirir umarım iyi forumlar Merhaba, Bu konuyu yetkili departmana iletip size dönüş zaten yapmıştık. Bu durum söz konusu değil. İyi oyunlar. Quoted fro...
Quoted from "Qacar" Sunucuda güncel durum nedir, gün içinde online oyuncu sayısı kaçtır yardımcı olabilecek biri var mı acaba ? Merhabalar, Konunuz ilgili başlık altında birleştirilmiştir. Konu açmadan önce lütfen arama butonunu kullanmayı unutmayın.