You are not logged in.

Search results

Search results 1-6 of 6.

Friday, April 18th 2014, 7:29am

Author: midzhery15

Have a problem with patch 5.0.00.75.1

i have a problem at this screenshot: (Left:Before, Right:After) and i'm trying to update my drivers & have a new problem again at this screenshot: (Left: Previous Page, Right:Next Page) can anybody know how to fix it ?

Saturday, April 12th 2014, 8:58am

Author: midzhery15

Trouble after update patch 5.0.00.73

have a trouble again when updating my drivers, does anybody know how to fix this?

Friday, April 11th 2014, 10:21am

Author: midzhery15

Trouble after update patch 5.0.00.73

Quoted from "Alafff" http://support.amd.com/en-us/download Quoted from "Alafff" Go Search for your GPU here thank u! i would try it

Friday, April 11th 2014, 10:14am

Author: midzhery15

Trouble after update patch 5.0.00.73

Quoted from "SΛΤΗΩ" update your graphic card drivers. Most problems with graphic comes from that. my cpu is AMD Athlon 64 X2 4000+ & my gpu is ATI Radeon HD5670 128-bit 1GB GDDR5, & my RAM is 2GB, & my OS Windows XP 32-bit

Friday, April 11th 2014, 9:23am

Author: midzhery15

Trouble after update patch 5.0.00.73

So u don't know about this problem?

Friday, April 11th 2014, 9:10am

Author: midzhery15

Trouble after update patch 5.0.00.73

I have a problem after updating patch, there are no interface (Before on the left & after on the right). This is my screenshot: Anybody please help me, this problem doesn't work with repair tools kit on my launcher