You are not logged in.

1

Sunday, August 31st 2014, 8:21am

[Connexion broken] well...i got problems

so,i just downloaded Allods and made an account.

but i cannot connect....it's says:
'Connection broken: a connection could not be established' or something like that


any good ideas? ?(

This post has been edited 1 times, last edit by "Gladia" (Aug 31st 2014, 12:12pm) with the following reason: Message moved + clear title


2

Sunday, August 31st 2014, 10:18am

Ye, i got 1 solution,

Delete this game and dont bother with it :)

Thats not helpful at all.. kindly don't spam serious threads

This post has been edited 1 times, last edit by "Wraith02" (Aug 31st 2014, 11:58am)


3

Sunday, August 31st 2014, 11:57am

If your still having problems please try and clear your DNS:
start/all programs/accesories/command prompt as admin -> type: ipconfig /release - then: ipconfig /flushdns -> then: ipconfig /renew
after that try launching the my.com loader / allods.exe again.

If that doesn't work please let us know a little bit more information..
what operating system, what anti-virus/firewall you use, whether you've been able to connect before etc.

-Wraith
The Sky Is Not The Limit, It Is Only The Genesis Of Dreams.
General InGame Rules|| Account Ownership Rules || Forum Code Of Conduct|| Signature Rules

4

Sunday, August 31st 2014, 10:01pm

Yulian

Intermediate

Posts: 221

Location: Romania

  • Send private message

Hey this cleared some of the lag I had:D and problems

5

Tuesday, September 2nd 2014, 8:23pm

Hey this cleared some of the lag I had:D and problems

flushing dns-cache killed your lag?! 8|

6

Wednesday, September 3rd 2014, 6:19am

Yulian

Intermediate

Posts: 221

Location: Romania

  • Send private message

Not killed it, bu reduced it....

Similar threads

Rate this thread