You are not logged in.

Dear visitor, welcome to Allods Online Forum. If this is your first visit here, please read the Help. It explains in detail how this page works. To use all features of this page, you should consider registering. Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process. If you are already registered, please login here.

1

Thursday, August 4th 2016, 5:28pm

Frakkerz

Trainee

  • "Frakkerz" started this thread

Posts: 143

Location: England

Occupation: Slayer of Imps

  • Send private message

Patch did not fully download, and wont.



Here you can see that the download has stopped, and will not download these 8 files.
The game will not load as a result.

I have tried relogging.
I have tried closing my.com processes.
I have tried rebooting.
I have tried manually adding the 8 files a friend sent to me.

Help please, i really don't want to delete the game and start the near 10gb download.

2

Thursday, August 4th 2016, 5:31pm

Diktator

Trainee

Posts: 165

Location: Serbia

Occupation: Just chillin'

  • Send private message

Exactly same problem over here.
Although, files are different. Still the game doesn't download them.

Edit : So, your "Last downloaded files" are same as mine. Seems like after it downloaded those files it completely stopped downloading.

3

Thursday, August 4th 2016, 5:38pm

Frakkerz

Trainee

  • "Frakkerz" started this thread

Posts: 143

Location: England

Occupation: Slayer of Imps

  • Send private message

Well i just uninstalled the entire game. Downloading now, should be done in a few mins.

4

Thursday, August 4th 2016, 5:43pm

Diktator

Trainee

Posts: 165

Location: Serbia

Occupation: Just chillin'

  • Send private message

That's something I really can't afford to do :D My DL speed is like 1MB/s only.
I've deleted packs folder, now I have to download 2GB. Hopefully it's fixed this way.

Edit : Nvm I'm an idiot. That basically deleted whole game :D

This post has been edited 1 times, last edit by "Diktator" (Aug 4th 2016, 6:51pm)


5

Thursday, August 4th 2016, 7:03pm

If you use the only decent (the old) launcher, click "Settings" (gear icon) and make sure that "Download only requested packs" is NOT ticked and that "Download speed when the game is active" and "Download speed when the game is running" are set to "No limit".

It patched fine for me and my connection REALLY sucks .

6

Thursday, August 4th 2016, 9:38pm

easiest workaround is everytime it stops you end the [email protected] process (with taskmanager for example)
the allods.exe restarts it then and it continues dloading
once it stops again repeat until done

Rate this thread