You are not logged in.

Dear visitor, welcome to Allods Online Forum. If this is your first visit here, please read the Help. It explains in detail how this page works. To use all features of this page, you should consider registering. Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process. If you are already registered, please login here.

1

Sunday, August 20th 2017, 7:41pm

Arushieru

Trainee

  • "Arushieru" started this thread

Posts: 142

Location: Dark Realm

Occupation: At Ancient labyrinth

  • Send private message

Game problem

Hello everyone
am having so much trouble in the game
for almost 3 weeks I have done noting :pinch:
every single day is either black ping or red ping
of course my connection is fine
and that problem comes if the Allods Team didn't do any Maintenance
in the game that black ping and lag problem keeps rising
how many days past since the last maintenance ?

cause as far I remember they do every Thursday at New Frontier Server :wacko:


I wanted to upgrade my equipment but most of my Amalgam disappeared
cause the disconnect after black ping appeared

How Do I fix this black ping problem it got my nerves ?

I’m the heavy cruiser

originally from the

first oriental fleet

[ Fleet of Fog ]

Mental Model [ Takao ]

2

Monday, August 21st 2017, 3:37pm

Hi, change your options for low quality so game will work faster, i was had this problem too but after i was change all for minimum, now all run in 50-70 fps for me (before 10-14 fps)
Also off Allods (My.com) icone if you play Allods becose it' bugged and sometimes broke your internet or take alot transfer (with no't knowed ressons, maybe becose this check for actualizations or mining monero or fantomcoin)

This post has been edited 2 times, last edit by "Xrade19" (Aug 21st 2017, 3:47pm)


3

Monday, August 21st 2017, 7:07pm

end all process "my.com.exe" and so on + use normal launcher

other connections ping is OK? only ping to allods server is bad?

4

Wednesday, August 23rd 2017, 8:19pm

Arushieru

Trainee

  • "Arushieru" started this thread

Posts: 142

Location: Dark Realm

Occupation: At Ancient labyrinth

  • Send private message

end all process "my.com.exe" and so on + use normal launcher

other connections ping is OK? only ping to allods server is bad?
thanks this is worked fine
thanks also to Xrad19 for his help
I appreciate that thank you very much both of yaa ;) :) :thumbup:

I’m the heavy cruiser

originally from the

first oriental fleet

[ Fleet of Fog ]

Mental Model [ Takao ]

Similar threads

Rate this thread