You are not logged in.

Dear visitor, welcome to Allods Online Forum. If this is your first visit here, please read the Help. It explains in detail how this page works. To use all features of this page, you should consider registering. Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process. If you are already registered, please login here.

1

Thursday, May 22nd 2014, 8:46pm

Establishing connection to the update server

Hello,

after the new patch I am unable to login which manifests itself by the fact that the "Play" button is grey hatched and the massage "Establishing connection to the update server" [This is translatet from german] is shown while moving the cursor over the button. A friend of mine is not in concern of any problem like this. I would be most thankful to receive fast help. Thy!

2

Thursday, May 22nd 2014, 8:56pm

Hello,

This is a known issue, try this :
http://de.allods.com/forum/index.php?pag…D=9251#post9251

New Buildinfo is : 5.0.00.82
Allods Online Discord
Check out the community chat
----
Rejoignez la communauté sur le serveur Discord Allods Online

3

Thursday, May 22nd 2014, 9:05pm

4

Thursday, May 22nd 2014, 9:09pm

Ok, after I tested consistency and refreshed the launcher afterwards it was suddenly working.
Thy very much for the fast help. I would appreciate it very much, if this problem is getting solved in the next patch since it also occured after a patch in May!

Similar threads

Used tags

no connection

Rate this thread