You are not logged in.

Dear visitor, welcome to Allods Online Forum. If this is your first visit here, please read the Help. It explains in detail how this page works. To use all features of this page, you should consider registering. Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process. If you are already registered, please login here.

1

Saturday, March 7th 2015, 2:45am

Soranimus

Beginner

  • "Soranimus" started this thread

Posts: 3

Location: Nezebgrad

Occupation: fka ancom

  • Send private message

Connection Broken

Hey everyone, after the 6.00 update it seems that i cannot log in any more , this is what i see when trying to log in. It says:
Account Server:A connection was established to host auth.allods.com, port 9340
Account Server: Processing connection request...
Connection broken: A connection could not be established.

I want to be the most specific when i say that the day before the update i had no problem whatsoever by logging in and playing.
Could somebody please help me here <image removed>

This post has been edited 1 times, last edit by "Gladia" (Mar 7th 2015, 9:57am) with the following reason: image removed as there is your login information


2

Saturday, March 7th 2015, 9:58am

Hello

Which launcher do you use ?
Do you launch the game in administrator mode (Win7, Win8 )
Did you check your firewall settings after patch applied yesterday ?
Allods Online Discord
Check out the community chat
----
Rejoignez la communauté sur le serveur Discord Allods Online

Rate this thread